Buss

Hola queridos,

jag bloggar inte så mycket nu eftersom jag faktiskt inte gör så mycket annat än jobbar från morgon till kväll och ofta umgås med vänner senare på kvällen. Just nu ligger jag dock i säng med stegring. Störigt. Speciellt med tanke på att min kompis Heidi kommer hit på fredag, jag är ledig hela nästa vecka, och har en miljon saker att fixa innan det. Oh well. Det går nog över.

Jag har gjort ett nyårslöfte (förutom det att inte äta kött – vilket fortfarande går som smort) att inte åka så mycket taxi. För det första eftersom att ta taxi från gatan kan vara lite farligt (fast inte egentligen dagtid och inte sträckan mitt hem – mitt jobb) och för det andra för att även fast det är billigt så är buss ännu billigare. Har hittat en ”combi” (som bussarna här kallas) som alltid (av någon kosntig orsak) har lediga sittplatser. Oftast hänger det folk ut från fönstren för de brukar vara så fullsatta. Men inte i min brun-orange randiga buss. Där får man alltid sitta, och det tar inte så farligt mycket längre än med taxi. Hittills har jag hållit mitt löfte rätt så bra. Bara tagit taxi någon enstaka gång om jag haft extra skyndsamt.

Det var allt jag har att komma med just nu, härifrån sängbottnet.

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s