Veckoslutet

Ett till skönt veckoslut bakom. Fredagen dedikerade jag åt att göra abolut ingenting. Eller nej, det är inte helt sant. Hade beställt hem massören/fysioterapeuten Marisol. Hon är bara så bra. Det gör galet ont när hon masserar men känns galet skönt efteråt. Jag var ju på en jobbgrej å fredag förmiddag. Med utrikeshandelsministern Magali Silva. Det bjöds på morgonmål. Tror jag hade fått minst fem e-post om att eventet börjar 7:50, och man måste vara i tid. Helst sku man vara på plats redan 7:30. Var där 7:45. Gissa när ministern dök upp? Jo, kl 9:00. Peru, alltså. Ibland vill man bara sucka.

Lördagen började som sagt med ett två timmar lång yoga pass i en park. Varannan lördag är det gratis, och det är precis intill den ekologiska marknaden jag brukar tycka om att gå till.

Bild

tittar ni riktigt noga kanske ni ser mig

På eftermiddagen hade Marika ett litet grillparty, a la Mexico, på sin terass. Fajitas, tortillas, mojitos, margaritas var bara en del av det som bjöds på. Vi var ca. 20 stycken som satt och njöt på terassen. Var för upptagen att tala för att ta bilder dock tyvärr. Tog bara en av mig och Aurora.

Bild

Det bästa med fester som börjar klockan tre på eftermiddagen är det att man är i säng kl 23, och pigg och glad kl 8 följande morgon. I dag har jag bara slappat.

Har som nyårslöfte att inte äta så mycket kött, vilket jag hållit till 100%, varken rött köt eller höna har jag ätit på tre veckor nu (okej, jag åt en chickenwing i går på grillfesten). Det är så galet enkelt att inte äta kött, speciellt då man är i ett land med alla världens grönsaker, frukter, örter mm. man kan tänka sig.  Dagens lunch blev pasta med avocado-sparris-bön-spenat-tomatsås. Allt köpt på den ekologiska marknaden, och helt delicious.

Bild

Förutom kockandet har jag idag bara slappat, tvättat tre maksiner med tvätt och tagit en promenad längs maleconen. Vädret är fortfarande konstigt. Molnigt men galet hett. Ibland lite regndroppar t.o.m.

Gick ner för trapporna som leder ner till havet. Tittade på surfarna och gick upp igen.

Bild

BildBildBildBild

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s