Kvällen

Tog mig ännu på en kvällspromenad nu på kvällen. Kom på att jag ännu inte sett solnedgången denna sommar. De brukar vara fantastiska över stillahavet. Dock var det rätt så molnigt så var inte säker på att det sku vara någon solnedgång. Men det var det.

Bild

Det var mycket folk på maleconen nu ikväll. Joggare, cyklister, gångare, rullskrinnare, hundar, barn, osv. osv.

Bild

BildBild

Den här typen försöker gå på lina.

Just före det blev helt mörkt bör himlen färg totalt.

Bild

En fin kväll. Ett fint slut på ett fint veckoslut.

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s