Lördag

I går var minsann en perfekt lördag. Solen sken, det var 27 grader varmt och jag började dagen med att gå på en pedikyr. I sommarväder känns det rätt så viktigt med frächa tår och fötter.

BildBildBild

Efter det styrde mina franska tår och jag oss mot bioferian, dvs. den eklogiska marknaden.

Bild

Köpte igen lite av ett och varje (hamstrade getost igen en gång) och så mötte jag upp min kompis Joanna. Joanna är finlandssvensk och vi bodde i Lima samtidigt 2007-2008. Nu bor hon i Finland men hon och hennes peruanska man har varit här på semester. Vi hade redan för en tid sedan bestämt att vi skulle gå till Cala på lunch. Cala är ju en av mina absoluta favoriter och maten där är bara så god! Vi njöt av världens godaste mat och drack varsinn pisco-sour. Jag en maracuya sour och Joanna en Camu-Camu sour.

BildBildBildBildBildBild

På kvällen var det dags för min tyska kompis Myriams födelsedagsmiddag. Hon hade laga sushi själv. Så gott! Vi var ett gäng på ca. 10 stycken som satt ute på deras terass och njöt i sommarvärmen medan vi drack några chilcanos. När det var dags får tårtan önskade sig Myriam att alla skulle sjunga åt henne på sitt eget språk. Språken som sjöngs var portugisiska, turkiska, svenska, finska, franska, tyska och spanska.

Bild

Var hemma vid två i natt. Nu är det rätt så molnigt ute vilket är rätt skönt för jag kan med gott samvete ligga i sängen och netflixa. Måste vara utvilad och representativ imorgon. Vi får nämligen BESÖK till jobbet.

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s