Lina

I går efter jobbet hoppade jag i en taxi satellital (att ta taxi på gatan på kvällen kan vara väldigt farligt, speciellt om man inte riktigt vet vart man är på väg. Genom att ringa ett simpelt nummer kan man beställa en taxi till dörren. Det blir lite dyrare men små potatis i jämförelse med finländska priser. Betalade 3,50€ för taxi resan. I en taxi från gatan skulle det ha kostat 2€).

Tog taxin hem till min kompis Lina. Lina och jag träffades år 2006 då Lina var i Åbo på utbyte. År 2007 var jag i Lima på utbyte. År 2011 åkte vi till Buenos Aires tillsammans. Nu hade vi inte setts på över två år eftersom hon varit i manchester och studerat. Men nu har hon flyttat tillbaks. Så roligt. I fyra timmar satt vi och pratade, pratade och pratade (och drack lite vin också).

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s