Söndag

I går var på alla sätt en bra söndag. Började dagen med att ta jogga längs med maleconen. Första jogget sen min fotskada för tre månader sedan. Kändes riktigt bra, joggade på som en gammal tant, men bättre det än ingenting. Det var hett men konstigt disigt.

BildBildBildBildBildBild

Efter det träffade jag min kompis Myriam vid shoppingcentret Laromar, och vi gick hela vägen till stadsdelen Barranco. Vi gick längs med Maleconen och solen började skina.

BildBildBild

Bild

 

 

 

BildBildBild

Vi satte oss ner på det mysiga cafét La Bodega Verde. Jag drack en Limonada Frozen (färskpressad Lime saft, blandat med is) och Myriam drack en färskpressad tuna juice(Tuna är en kaktusfrukt).

Bild

När vi satt på la Bodega Verde ringde min kompis David, och han bestämde sig för att hänga med. Vi böt dock ställe till Sofa Café och drack varsin glasscappuchino.

Så en liten påminnelse till mig själv. När du befunnit dig på norra bräddgrader i sex veckor, och inte alls sett solen, använda hög solskyddsfaktor då du är nära ekvatorn. Gör bara det.

Bild

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s