Bioferia

Gick igår till andra sidan Via Expresa och till Parque Reducto till Bioferian, dvs. den ekologiska marknaden som hålls här i miraflores varje lördag. Proppfullt med folk och massvis med härliga produkter. Köpte bl.a. plommon, gula körsbärstomater, röda körsbärstomater, sallat, rucola, oliver, getost, mango osv. Så kom jag hem och gjorde en smaskig lunch på det hela. Det skall nog vara ett nyårslöfte, att handla där mera. Det blir inte dyrare, tror jag pungade ut ca. 6€ för allt, och då var getosten dyrast och jag köpte två paket av den (det är svårt att få tag på god ost i Lima, i alla fall förmånlig).

Vädret var super. 27 grader varmt och solen tittade fram mellan molntäcken.

BildBild

Bild

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s