I’m back!

Hej bloggen. Jag är tillbaka! Tillbaka i Lima och tillbaka som bloggare. Hade helt underbara veckor i Finland. Såpass underbara och roliga att det faktiskt kändes bra att åka tillbaka till Peru igen. Kändes faktiskt som om att jag fick ut allt av Finland som jag skulle få. Är utvilad och redo att möta det 2014 har att erbjuda. 2013 var ett fint år, men rätt så jobbigt, så hoppas på ett lite lugnare år i år. Får se hur det går.

Och fastän det var roligt och bra i Finland så vaaaad var det där vädret egentligen? Alltså huj! Så äckligt! Ingen snö, bara grått, regn och mörker. Är glad att vara tillbaka i Lima där det är varmt och soligt. Blommorna blommar och allt är fint. I dag är det lördag och jag ska göra det jag brukar göra på lördagar här: dvs. gå på manikyr och perikyr och så kommer min massör hit kl 17. Ha ett bra veckoslut allihopa! 

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s