Present

I dag var det födesedag på ambassaden. Ambassadörens sekreterare, Abigail, fyllde 60 år. Det firades så klart med tårta, kaffe och presenter.

Bild

Jag och chefen fick bråttom till en smyckesaffär eftersom vi från Finpros sida ville ha en egen gåva. Vi köpte ett superfint silverhalsband, peruanskt silver och handgjort. Samtidigt fick jag välja en födelsedagspresent åt mig själv eftersom jag är i Finland på min riktiga födelsedag. Valde ett par silver örhängen i peruanskt silver, design och handgjorda. By far de dyraste örhängena jag någonsin ägt, men såååå fina. En bra dag med andra ord.

Bild

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s