Söndag

I dag stod söndags brunch med Marika och barnen på agendan. Åt mycket och gott.

Efter det tog jag mig till Inca Marknaden. Måste ju börja shoppa julklappar, bara tolv dagar tills jag ska till Finland. Köpte och köpte och köpte. Dock bara två saker till mig själv; en handväska och en sminkväska. Inca msrkaden är en stoooor marknad och i varje litet hörn har de så fina handarbeten och saker.; skulle mer än gärna köpa precis allt. Till slut var jag bara tvungen att stänga ögonen och gå därifrån. Fick nästan alla mina julklappar köpta.

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s