Halloween etc.

I Peru är det här med Halloween en Big Deal, som det väl är i hela amerikanska kontinenten. I torsdags när jag gick hem från jobbet möttes jag av en massa trick or treatare.

Själv firade jag Halloween med att beställa hem pizza, dricka en öl och med att titta på Perus The Voice. Hade sällskap av min kompis Martin. Vi låg framför tv:n och bara slöade. Ganska skönt.

I går, fredag, var det helg. Jag gjorde bokstavligen ingenting. Tittade ibland ut på det strålande och soliga vädret. Det är nämligen så att min fot klagar på sin tillvaro, är svullen, sjuk osv. Har väl gått för mycket för tidigt. Så nu får jag inte gå på hela veckoslutet.

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s