Speleman

I går var dagen då jag för första gången var med på den finska spelmans körens övning. Yup, ni läste rätt. Spelmansmusik. Finsk sådan. Jag gillar ju att sjunga, har gjort det mycket i mina dagar så tänkte att det kunde vara roligt. Och det var det också. Lärde också känna två nya finska kvinnor, båda nyinflyttade i Lima. Ibland förundras jag av att finland som är ett så pytte pytte land har sina medborgare på vift lite överallt. Bara det att det i Lima, Peru finns en kör som sjunger finsk spelmansmusik är ju lite häpnande. Kören är inte stor, i totalt tror jag ca. 10 medlemmar är med och de flesta känner jag från förut. Första uppträdandet blir på ambassadörens självständighets mottagning. Fast då är ju inte jag här.

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s