Mys

På alla sätt ett bra veckoslut bakom. Sushi och drinks på fredag med Ulla och Karina. Pizza lunch med några öl i går tillsammans med Petra och Elina. Någonstans där emellan hann jag med en kaffe med Sofie, lite shopping och en massage.

Hade en liten baksmälla igår, har blivit så dålig på att dricka. Så då jag rullade hem efter pizzalunchen vid kl 18 (ja – lördags luncher brukar bli utrdragna) skulle jag bara lägga mig och vila lite, men vaknade i dag kl 6.30.

Nu ska jag gå på mani-pedi och fortsätta söndagsmysa.

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s