Nya tag

I fredags, då jag satt här och storknade i mina egna frustrations och irritations ångor, kom jag på att så här kan jag nog inte ha det. Jag hatar när folk klagar och är negativa eftersom jag är en true believer av att alla är sin egen lyckas smed och allt det där. Men jag har verkligen varit fröken klagersson de senaste veckorna. Irriterad, frustrerad och arg med en klump i halsen hela tiden. Och det är ju jobbigt att vara sådan, eftersom man måste umgås med sig själv hela tiden. Så bestämde att nu är det stop! Stop på detta klagande och själv ömkande. Kanske är det pga. foten, men even so är det bara störande att vara en klagande typ.

Så vet ni vad jag gjorde? Jag bestämde mig, out of the blue, att nu ska det yogas. Och så gjorde jag det. Har yogat förut, men inte på länge. Yogade en timme i fredags, 45 minuter i lördags och en och en halv timme igår. Var tvungen att googla lite ”yoga med skadad fot” men herre du min julgubbe så bra det kändes, och känns. Vi har ju ett extra rum här i lägenheten, som är helt tomt, och som fungerat som min yoga studio. Helt perfekt ju!

Annars också satsade jag detta veckoslut på att vara extra hälsosam. En timmes massage. Frukter, smoothies, grönsaker, promenader (tills foten sade nej nej nej). Nu väntar en god natts sömn och imorgon en ny dag å jobbet. (Okej, nu börjar jag nästan må illa av hur positiv jag är, haha).

Bild

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s