skalvet

klockan är 3 på morgonen och jag blev precis väckt av ett jordskalv. Sov så djupt så jag inte fattade någonting, tills jag bara flög ut ur sängen, mötte min roomie i korridoren (som gjort samma sak) och så var det över. Igen en gång ett bevis på att jag verkligen inte handlar enligt förberedelserna. Dvs. min ”24 timmars ryggsäck” blev kvar, mina glasögon blev på nattduks bordet, telefonen blev också. Man ska ju vara lugn och ”ha en plan”, vilket jag har, men när det väl gäller är det bara ”uuut” som går igenom huvudet. Detta skalv var 4,3 så ingen stark en, men hela byggnaden skakade ordentligt, och man vet ju inte när man är mitt i det hur starkt det kommer att bli eller hur länge det kommer att räcka.

Anyway, jag tog en bild från vårt korridorfönster och nu ska jag försöka sova igen.

Bild

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s