Vivanda

Dagens roligaste; lyckades, långsamt som en snigel, gå till butiken. Så gick jag på en kakbit och enn färskpressad apelsinjuice på bageriet här bredvid med min kompis Beth. Hon har precis kommit tillbaks från en resa i Buenos Aires. Fick längtan dit. Buenos Aires är kanske den coolaste stad jag vet. Min vilda dag utanför min fängelseborg har gjort mig till en trött människa. Nu blir det lite netflixande. Förresten om en månad exakt stiger jag på flyget hem.

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s