Domen

I dag var det domedagen för min fot. I dag var också första gången på en vecka jag var utanför denna lägenhet. Domen var den att det blir inget gips. Samtidigt var domen också den att vristen inte läkt som önskat. Tydligen har ledbanden tagit mycket mera stryk än vad som troddes och det är en massa blod runt dem. Så det blir en till vecka ”husarrest”, dvs. får inte gå så mycket. I tre veckor ska jag göra fysioterapi här hemma för mig själv, varje morgon och varje kväll. Röra på foten upp och ner, upp och ner, men absolut inte åt sidan. I tre veckor får inga andra skor än typ joggingskor användas. Inga ballerinor, inga sandaler. Minst sex veckor innan jag får jogga, dansa gå på långa promenader igen. 

Min fiilis; skit. Hade lite förväntat mig att läkaren skulle säga; ”ta det lungt i ett par veckor, men lev ditt liv”. Fast jag sade åt honom att jag nog måste gå lite ut denna vecka, annars tappar jag förståndet. Han sade att det är okej. Just typiskt har också sommaren kommit i gång här och det har varit sol och fint.

Samtidigt får man ju se det som att det verkligen bara är en droppe i havet när man tänker på det stora hela, på livet alltså. Det kunde ha gått mycket värre. Och om allt går väl så är jag nog tillbaka på kontoret nästa vecka.

Bild

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s