Wong

Peru är världsbäst på service. Är man en invalid, vilket jag för tillfället är (och annars också en lat person) så kan man få vad som helst hemkört bara man betalar en liten slant. 

I dag shoppade jag loss matvaror på Wongs (typ Prisma) hemisda. Några timmar senare hämtades varorna hem och sorterades på köksbänken. Deliveryn kostar ca. 2 €, men eftersom detta var första gången jag beställde så var det gratis. Tror jag ska använda mig av detta även då foten är bra igen. Vardagsysslor som att handla hör ju inte till mina favoritgrejer.

Bild

Shopping.

Bild

En del av skörden på köksbänken (ja, även vinet).

 

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s