Job well done

I dag hade jag ett konferens call till Finland gällande ett projekt jag jobbar med, (jadå, här jobbar man å sin sjukledighet, helt frivilligt dock). Var rätt så nervös. Men vet ni hur det gick? Nå superbra förståss. Nedan följer tre citat från tre olika mejl (på finska):

– ”Hei Anna-Stina, kiitos erinomaisesta työstä!

– ”…ja Anna-Stinalle onnittelut hyvästä työstä.”

– ”Kiitos vielä upeasta työstä…”

Ibland är det bara så skönt att se att det man gör uppskattas, och att man tydligen är rätt så bra på det man gör. Iband undrar man ju… Nu kan man ta veckoslut med gott samvete.

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s