Fina människor

Foten mår fortsättningsvis sådär. Min så kallade husarrest fortsätter till måndag. Galet så tråkigt det kan vara att bara sitta inne. Och hur trött man blir, och disträ. Jag har ju jobbat hemifrån lite, men har haft sjuka koncentrations svårigheter. Vill bara ut och ränsa mitt huvud.

Tur är i alla fall det att jagär omringad av fina typer som hälsar på och hämtar mig stuff. Tarja och Ashraf kom med flera kassar fyllda med mat, choklad, vin och fem filmer. Min chef Heidi var här i går och hämtade blommor och spenatpaj. Petra och Väinö var här och höll mig sällskap hela kvällen igår. Så inte kan jag klaga. Mitt liv är fyllt med fina människor. Både här och i Finland. Det är något det!

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s