Fredag

Och så var det fredag igen. Skönt. Har precis klämt i mig en massa sushi (nej, det går inte att äta tillräckligt med sushi). Mina bästisar Jonna och Sofia, och jag, började dagen (eller eftermiddagen för dem) med att skicka en massa bilder på vad vi höll på med till varandra på whatsapp. Jag tänkte att det skulle ha blivit en bra ”en bild i timmen” serie, ni vet så där som riktiga bloggare gör, tar en bild i timmer under en hel dag. Jag lyckades dock bara med fyra bilder.

Bild

God Morgon kära vänner

Bild

Dagens första kaffe avnjöts i taxin, på väg till jobbet.

Bild

Dagens andra kaffe avnjöts hemma hos chefen.

Bild

I bilen på väg på möte. Chefen vill se fin ut.

 

Jag var inte på kontoret nästan alls i dag, utan på en yrkesskola på en jobbgrej. Så sjukt roligt och intressant och framförallt bra! Gick omkring och kollade hur ungdomar (som för det mesta kommer från familjer som lever i extrem fattiggdom) lär sig ett yrke. De blir bagare, bilmekaniker, svetsare osv. Just nu håller vi på och jobbar på ett jättebra och intressant projekt med dem. Finsk know how både behövs och uppskattas i alla världens hörn.

Snart ska jag gå på middag med några coola typer.

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Fredag

  1. Riikka skriver:

    Hejsan Anna-Stina!

    Kiitos kivasta ja mielenkiintoisesta blogista. Toivottavasti ei haittaa että kommentoin suomeksi 🙂 Onko sulle mahdollista lähettää sähköpostia? Olen tulossa ensi vuoden alussa Limaan vapaaehtoistyöhön ja jos siitä ei ole liikaa vaivaa niin mielelläni kysäisisin sulta muutamaa asiaa. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s