Dålig fiilis

Både i går och i dag har jag kännt mig lite nere och irriterad. Fast jag så där överlag är 100% nöjd så har jag haft lite dålig fiilis. Ingn aning om vad det beror på. Kanske det att jag bokat biljetterna hem och nu tycker att allt och alla som har med Peru att göra är lite störande. Haha. Nå nej. 

I går botade jag denna dåliga fiilis med att gå på sushi och vittvin med min kompis Martin. Vi åt på Edos sushi bar. Ett lite ”finare” ställe som ligger bakom hörnet från mitt hem. Så gott. Jag och Martin bestämde att vi ska gå på sushi minst varannan vecka, alltid till olika ställen. Sist var vi ju på Wasabi, som är en ”all you can eat” restaurang. Edos är lite dyrare, inte all you can eat, men jag tycker det är lite godare sushi där. Bara så ni vet.

Bild

I dag har jag försökt bota min dåliga fiilis med att äta mycket choklad, och med att ta en joggintur längs med maleconen. Ett ganska fungerande concept det med.

Bild

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Dålig fiilis

  1. Eelin skriver:

    Wasabi är helt bäst!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s