Perfekt Här och Nu

Det dåliga med att boka biljetter hem är att man liksom på riktigt börjar räkna dagar. Jag vet nu att det är sex veckor och tre dagar kvar. Så jag har räknat sex veckor och tre dagar bakåt, för att se vad som hände då och för att kolla om det känns som om tiden från det gått snabbt eller långsamt. Nå crazy snabbt är ju svaret, så klart.  Men just i dag har varit en extra jobbig dag på jobbet, så jag skulle inte ha något emot att åka nuuuu.

Men vet ni, jag är så sjukt nöjd att bo här just nu. Så där i det stora hela. Jag är precis där var jag ska vara i livet. Alltså inte bara fysisk plats men jobbmässigt, utvecklingsmässigt, människomässigt osv. Jag är precis den jag borde vara just nu. Jag vill varken framåt eller bakåt. Allt är ganska perfekt. Vilket känns konstigt eftersom ganska mycket människor runt omkring mig går igenom svåra saker och problem. Nästan så att jag tyckt att jag är onormal eftersom jag inte har några större problem i livet; utan rätt så bra flyt. Och har alltid haft det.

Jag tror att jag hamnat här, eftersom jag levt livet med principen ”du ångrar det du inte gjort mycket mer, än det du gjort”. Jag har alltid tagit varje chans jag fått. Är livrädd att jag på min dödsbädd (om 70 år) ska tänka att jag önskar att jag gjort mer, att jag levt mer, sett mer, upplevt mer. Gör allt jag bara kan för att undvika den känslan.

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s