I’m back

Hola queridos,

I’m back! Har haft det lite hektiskt på siståne så tyckte en bloggpaus var på sin plats. Saker och ting lär inte lätta på en tid men jag har i alla fall lite mera energi. Det är nämligen så att min chef blev sjuk (inget allvarligt) och kan inte jobba på en tid, och eftersom vi är ett team på två personer så betyder det att 50 % av arbetskraften är borta och en hel del faller på mej. Men allt blir bra. 

Sist jag skrev var jag på väg hem till Lima från Arequipa*. Var hemma över veckoslutet och åkte direkt på måndagen till Bogotá. Hade åtta möten på två dagar, och kom tillbaks till Lima på torsdag. SOm tur hann jag träffa Jessica som precis flyttat till Bogotá. (Jessica är min bästaste kompis syster).

Bild

Bogotá sett från Monserrate berget. Åkte upp dit med en linbana och åt en god middag.

 

Bild

Jag och Jessica

Förresten så är landskapet ganska amazing då man flyger Lima-Bogota.

Bild

Bild

Hej Amazonas!

I går var jag lite ute med min kompis Beth. Drack blåa smurfdrinkas och dansade med Chilenare.

BildBild

En bra kväll. Nu har jag precis beställt lite sushi och ska snart åka hem till Petra. Hejsvej!

 

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s