Två månader

I dag är det förresten exakt två månader tills jag åker hem, whoop. Jobbresa blandat med lite semester. sex veckor totalt tror jag att det blit. Är superduper ivrig, fast jag egentligen tycker att november i Finland borde vara olagligt, för samtliga människor på jordklotet. Känns också lite dumt då det äntligen börjar bli vårigt här och kommer att vara full sommar i november. Men men, har mycket av sommaren kvar ännu när jag kommer tillbaks hit. Och huvudsaken är ju att jag får umgås med alla nära och kära, oberoende av årstid eller väder.

Lite bildbevis på att sommaren är på väg:

Bild

I det orange färgade huset jobbar jag

Bild

frankrikegatan; min gata

 

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s