Gjort

En dålig bloggare här hej. Har så mycket annat att göra att denna lilla blogg blir försummad. Har inget fiffigare att komma med, så jag tänkte räkna upp lite vad jag sysslat med de senaste dagarna.

På lördagen hade finska Anna och hennes kille inflyttningsfest. Trevligt, god mat, god druyck och bra snack är allt som behövs för en lyckad lördagkväll.
Bild

På söndag tog jag mig på brunch med Marika och kidsen, alltid lika roligt att hänga med dem. Bild

Har jag förresten sagt att Perus ekonomi minister bor mitt emot mig. Galen säkerhet här på Frankrike gatan. Bl.a. en polisbil med två poliser och en bil med två livvakter står parkerade utanför mitt hus 24/7. Varje morgon står ännu en säkerhetsbil och två motorcykel policer utanför och väntar att få följa honom till jobbet. Lite crazyt va?

Bild

Men annars har jag inte gjort så mycket annat än jobbat och jobbat. Nästa måndag åker jag till södra Peru, Arequipa, på jobbresa. Världens största mining expo (det är intressantare än vad det låter).

Solen har skinit och våren tycks vara här. Första dagen ballerinor i dag.

Bild

Har igen fått äta gott, gott, gott på Lima27 igår, på en jobbgrej.

Bild

Har blivit superlat och har de senaste veckorna bara åkt taxi till och från jobbet. Ska försöka bli bättre och komma i gång med någon slags bussrutin igen. (Men när taxin kostar 1,5EUR så känns det rätt så lockande).

Bild

I dag efter jobbet gick jag på massage. Försöker gå en gång i veckan. Undrar hur jag någonsin ska kunna jobba i Finland, där massagerna kostar vadå, 80 EUR och är inte ens bra. Medan det här kostar 10 EUR för en dundermassage (fast inte så bra som i Vietnam, måste jag medge). Fast kanske jag aldrig ska jobba i Finland… Måste hålla mig till ställen där massagen är billig.

Och till sist, vad jag har att berätta i dag: I går gick jag på en dejt med en kille (eller man, han är lite älrde). Allt gick helt okej tills han till slut frågade om han fick ta en bild på mig och skicka den till sin mamma… jag ba ”eeeh… vah?!?”… tyvärr visade det sig att han inte skämtade…

Snip snap snut, så var denna saga slut.

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s