Fotboll

I går var det fotboll, Peru-Uruguay. Hela dagens samtalsämne ”var ska du kolla på matchen?”, hemma hos någon kompis, på en bar, eller kanske t.o.m. på stadion. ”Jag ska inte kolla på matchen” var inte ett svarsalternativ. Själv kollade jag hemma med min roomie, medan vi delade en flaska vin. Att Peru förlorade är typ lika förvånande som att Finland förlorade, dvs. inte ett skvatt. Det kan jag inte säga högt dock, skulle högst antagligen utvisas. Många peruaner hade som dröm att åka till grannlandet Brasilien nästa år för världsmästarskapen. Kanske inte betyder lika mycket om ens eget landslag inte är med… 

 

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s