PT

I dag var det dags för en PT-session igen, efter en paus på nästan två veckor. Var lite irriterad eftersom min tränare var 15 minuter sen (rullar man ut ur sängen 5:50 a.m. känns 15 minuter extra sömn som en evighet), men det gick rätt så bra i alla fall. Förutom när jag skulle hoppa hopprep, eftersom han hade ett hopprep för 5-åringar (dvs. vuxna peruaner). Vid ett skede slängde jag repet i marken och sade ”har du tänkt på att jag är en halv meter längre än alla peruaner, inklusive DIG” (vilket är sant). Han skulle försöka hämta ett lite längre hopprep nästa gång…

Förresten så trodde alla i går att sommaren var här, full sol och värme. Ingen sol i dag dock… vintern fortsätter lite till. Men allvarligt talat, vi är väl överens om att om man klarat av november-april i Finland så klarar man av en sydamerikansk ”vinter”. Ironiskt nog är jag på väg till finland november, december. Tur är det full sommar här när jag kommer tillbaks.

BildBildBildBildBildBild

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s