Wasabi

Igår tog min kompis Martin mig till ett sushi ställe, Wasabi (originellt namn). Wasabi har ett ”all you can eat” concept. För 45 soles (ca. 12 euro) får man beställa in så mycket sushi man vill. Grejen är dock den att det är förbjudet att lämna mat kvar på tallriken. Man måste betala 2 soles (50 cent) i straff per bit som man lämnar. Och man får minst beställa in 6 bitar åt gången, så man måste vara säker på att man orkar. Vi orkade med ca. 30 bitar/man :-). Inte så dåligt för 12 euro…

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s