6 månader

Hola queridos,

i dag för sex månander sedan kom jag till Peru, för tredje gången. Även fast jag åkt långt bort många gånger tidigare så kändes det bara så annorlunda den här gången. Jag har aldrig tänkt två gånger på att åka långt bort tidigare, men den här gången gjorde jag det. Kanske för att det var ”på riktigt”. Inte ett ett årigt utbyte eller en sex månaders praktik. Ett riktigt jobb, på obestämd tid. Jag har ingen aning om när eller om jag flyttar till Finland igen, men det känns helt okej. Tror knappast det blir Peru i så många år, men kanske något annat land. Vem vet. Just nu känner jag mig faktiskt hemma i Lima.

Bild

Min hemstad, folk brukar klaga, men från luften är hon ganska fin.

P.s. Jag må gilla Lima, men jag räknar redan dagar till november då jag åker till Finland…

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s