Bioferia

I går mötte jag upp myriam och jag på Bioferian (ekologisk marknad) här i Miraflores. Var där sist för över två år sedan, och oj så mycket mer folk det var där nu. Att vara ekologisk är även in bland Limas hipsters… Där kan man köpa allt från grönsaker, frukter, oljor, kryddor, bakverk, kläder osv. Köpte lite allt möjligt. Tillsammans med myriam köpte vi pasta med quinoa och ekologisk pesto. Så gick vi hem till myriam och lagade mat. Gott blev det.

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s