Lunahuaná

I går var det som sagt helg dag. Santa Rosa de Lima. SKulle jag vet vem hon egentligen var eller vad hon gjorde så skulle jag skriva, men hon är väl Limas ”helgon” eller något sådant.

Marika ringde och sade att hon och barnen var på väg på en roadtrip utanför Lima, i jakt på solen, och om jag ville hänga med. Det ville jag ju. Vi åkte till Lunahuana. En liten oas, mitt inne i bergen, ca. 200 km. från Lima. Lunahuana är känt för extremsporter, man kan white water rafta och sånt. Det har jag gjort där, för 2 år sedan. (Det var den gången då båten hamnade i en strömvirveln, guiden föll på mig, och jag in i floden rakt in i strömvirveln). Den här gången koncentrerade vi oss bara på att sitta i solen och äta gott. My kind of sport.

BildBildBildBildBildBildBildBildBildBildBildBild

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s