sjuk

I går vann bihåleinflammationen, och jag var tvungen att gå hem tidigt från jobbet. Var totalt golvad. Och det är inte så att jag tycker att mitt jobb är viktigare än hälsan eller så, men det går liksom bara inte för mej att vara sjuk just nu, det är helt impossible. Så jag gick till apoteket och köpte dundermedicin. Mår redan bättre.

Grejen med peruanska apotek är ju att man får precis vilken medicin som helst utan recept. Antibiotika, sömnmedicin, p-piller, you name it. Och på tal om det så är jag nu på min fjärde antibiotika kur på sex månader. Det är något med det här landet som min kropp inte gillar. Brukar annars äta antibiotika kanske vart sjätte år. Den här gången gick jag direkt och köpte antibiotikan, utan att gå via läkare först. Dumt, jag vet. Men jag har haft bihåleinflammation tidiagre och jag vet precis hur det känns, och jag orkade helt enkelt inte gå till någon läkare.

Ja, så om ni undrar varför den här bloggen inte varit så rik på innehåll, och när den väl är det så är det ointressant, så vet ni… Ingen extra energi just nu. Men imorgon är det helg!!! tre dagar ledigt! Hallelujah!

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s