om svårigheter och drömmar

Hej bloggen,

hur går det? På denna sidan klotet skrider vardagen i en blandning av jobb och bihåleinflammation. Ingen trevlig kombination. Men ni vet, mycket jobb, chef i Finland, helg på fredag, företag från Finland på besök hela nästa vecka osv. betyder att sjukdagar är omöjliga.

Jag har sagt det tusen gånger förut, men jag lär mig så sjukt mycket på mitt jobb. Har haft svårt att sätta fingret på det tidigare, men Annika på Colombialiv uttryckte känslan om hennes nya jobb perfekt; varje dag är liiite för svår. Precis så känner jag. Det är egentligen lite för svårt, och jag hamnar kämpa för att ta mig igenom dagen, men varje dag går det bra (eller för det mesta i alla fall). Och den känslan, då man lyckas ro iland något som man från början inte hade någon aning om hur man ens skulle börja med. Det är en bra känsla det. 

Och på tal om att lära sig osv, så leker jag med tanken att studera igen. London School of Economics on my mind. (Okej, har kanske googlat olika masters hela kvällen). Men det lär ju inte hända innan 2015 och sparkontot måste nog vara lite fetare innan jag har råd. Men drömmar måste man ju ha. Och så har jag för länge sedan kommit på att drömmar är till för att uppfyllas, så om det fortfarande är min dröm om ett par år så tror jag absolut att jag gör det. Livet är för kort och allt det där, ni vet…

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s