Huaraz

Hej bloggen. Nu åker jag till Huaraz. Bloggar kanske därifrån, eller kanske inte. Får se.

Och ja, för att ge en liten bild om hurudana människor min kompis Elina och hennes man Aldo (alltså de jag hälsar på hos i Huaraz) är, så kan ni kolla på bilderna nere. Ni vet, då normala småbarnsföräldrar får ett barnfritt veckoslut, går på middag och kanske på bio. Nehej, dessa föräldrar klättrar berg, och poserar i underliga ställningar. Obs. att jag inte tänker göra någondera, varken klättra eller den där konstiga bryggan.

Bild

Bild

 

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s