Domingo

Denna söndag har tillbringats i ganska lugna tecken. Tog en promenad på förmiddagen runt mina hoods, och kan bara konstatera att jag verkligen gillar Lima, igen. Vi hade en fnurr på tråden, Lima och jag, men jag har igen börjat se det goda. Och framförallt det området jag bor i, helt perfekt. Stötte igen på mysiga caféer och t.ex en organisk restaurang.

I eftermiddags skulle jag gå och se en peruansk film med Myriam, men det skulle också resten av de 10 miljoner invånarna, så det fanns inga biljetter kvar. Istället gick vi till en klädbutik som bara säljer peruanska designers kläder och accessoarer. Jag köpte en hudkräm med Quinua, är det hälsosamt att äta så måste det väl vara hälsosamt att smeta på kroppen. Krämen är av det peruanska märket Kara. Nu har jag precis beställt mat hem och ska kolla på en film.

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s