Träning

Vem skulle ha trott att jag Kl 6 på morgonen gladeligen går och tränar i en timme? Men det gör jag. Och även fast jag inte skulle göra det så måste jag, eftersom min tränare väntar på mig. Vi har bytt tiden med en halv timme, så det är 6.30-7.30. Nu när jag bor i miraflores igen så tränar jag i en park vid ”maleconen”, ett par kvarter från mig. Tränaren kommer ju vart jag vill och det är det närmaste ”park alternativet”. Nedan några bilder som jag nappade på väg till träningen.

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s