Mår som förtjänat

I går hade jag bjudit mina kolleger Tarja och Marika och Tarjas man Ashraf till mig. De är helt superduper människor, alltid snälla, ställer alltid upp, bjuder mig alltid till dem, bjuder på mat, dryck, kör på mig (eftersom de har bilar) osv. Tänkte att jag för en gångs skull kan bjuda dem till mej. Lagade lite sallad och snacks och bjöd på vin. Ganska lungt eftersom de är ju alla typ 45, hehe. När jag trodde att kvällen höll på att lida mot sitt slut så ville de gå ut och fortsätta. Vi gick till en brittisk pub som ligger här bredvid. Jag tog en öl och tänkte att snart går vi nog hem. Mitt i allt tyckte alla andra att det var en bra ide att beställa in brickor med tequila. Och som ni kan tänka er så tog ju inte kvällen slut på ett bra tag efter det. Nu ligger jag på sängbottnet och mår som jag förtjänar…

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s