Hälsosamt leverne

Även fast man i detta land hittar alla råvaror man kan tänka sig,så består den vanligaste maträtten av potatis och ris (ja, samtidigt) och så någon bit kött. Jat fick lite nog av det och har försökt äta lite hälsosammare hela den här veckan, och har faktiskt lyckats. Har lagat middag och alltid packat lunch med till jobbet. Mest har det blivit sallad, men matiga sallader med quinoa, linser och bönor. I dag bestraffades jag och för mitt hälsosamma leverne med galet illamående och magont. Kan det vara quinoan undrar jag. Mår bättre nu och ska precis börja laga middag eftersom jag får en kompis på middag,denna gång blir det dock pasta.

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s