TGIF

Alltså TGIF säger jag bara. Stände jobbdatorn lite tidigare i dag och skall fr.o.m. nu inte gör anågonting (okej det är inte helt sant. Har planer både för ikväll och dagen och kvällen imorgon) men i alla fall inget jobbrelaterat. För även fast jag gilar mitt jobb så behöver jag få en paus. På måndag är det dessutom helg, så tre lediga dagar väntar på mig! Whoop!

Det är en grej där Finland kunde ta efter Peru. Om den riktigta helg dagen faller på en söndag, så blir måndagen i stället ledig. Så är fallet nu, Perus nationaldag på söndag. Mer om det en annan gång.

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s