Onda vs. goda

Det finns tå typer av personal trainers. Alex, killen som varit min PT hittills tillhör den goda sorten. Han fick mig själv att känna mig som världens sportigaste människa. Han peppade på ett ”soft” sätt som fick mig själv att villa göra mera och pressa mig själv. Han berömde och efteråt kände jag mig alltid som en hjälte som orkat så bra.

I dag hade jag en ny PT, Paul. Han är ond. Han skrek och gormade. ”HÅRDARE, SNABBARE, VAD ÄR DET DÄR FÖR SLAG? IIIINGEN PAUS, VATTEN ÄR FÖR SVAGA, DET DÄR GJORDE DU FÖR LÅNGSAMT – ETT EXTRA VARV SOM STRAFF”!!! När jag skulle göra boxningsslag och sparkar mot honom (han hade en såndär box-kudde) så blev jag så arg på hans skrik så jag gjorde allt jag kunde för att slå och sParka så hårt att det påriktigt skulle göra honom ont. Jag slöt ögonen och föreställde mig hur jag slog ihjäl honom.

Vilken metod tror ni är effektivare? Jo – den onda. Tyvärr. Kunde knappt gå upp för trapporna då jag kom hem. i Så i detta fall verkar det som om det onda är det goda.  

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s