Working Sunday

I dag samlades vi fem stycken finska kvinnor hemma hos Mervi och Victor. En del hade sida barn och män med sig (och en del av oss har varken man eller barn). Vi beställde hem indisk mat och satt och snackade och skvallrade. Tiden gick så fort så jag glömde ta bilder, en bild lyckades jag dock få tag på.

Jag och fenno-peruanen Matias.

Och gissa var jag befinner mig nu? Jeps – på kontoret. Lite trött eftersom jag och Ulla var tvungna att skvallra till kl 4 på morgonen. Och imorgon måste jag vara på jobb kl 6.30. Good thing I love my job.

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s