Ointressant

Så här går det sen. Man tänker att man ska leverera intressanta inlägg men så gick man på fest i går, var hemma 5AM, var tvungen att jobba några timmar i dag (plus rastande av hund osv.) och nu känns det som om man kunde somna vilken sekund som helst. Min kompis Ulla som bor i djungeln anländer i Lima i natt och ska sova här och jag har lovat vänta på henne med vin och snacks så vi kan catcha upp ordentligt. Hemma har jag inget dera. Så är väl tvungen att gå till butiken. Kanske, kanske kan jag leverera något mer intressant imorgon.

 

 

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s