Svar

För några dagar sedan fick jag en kommentar av Emelie som löd som följer:

Kul att få läsa om Lima! Hittade din blogg för att jag är väldigt intresserad av Latinamerika, så därför är det spännande att höra dina tankar. Tänkte på några andra saker jag gärna skulle läsa om, om du känner för att skriva om det. För det första har jag hört och läst mycket om knark och sådant i Latinamerika, och Peru är ju ganska inblandat i sådant, är det något som du märker i din vardag?
Dessutom tänkte jag på att du har ju bott i flera olika länder, Vietnam Finland och så, och jag undrar vad är dina åsikter om att bo i de olika länderna? Fördelar/nackdelar osv.

Jag ska snart skriva om Peru och knark. Ska bara gå ut med hunden först.

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s