TGIF

Det är någonting med fredagar. Min kropp vet liksom om att vila är på kommande, jag blir helt matt, slut och utmattad. Kan inte ens tänka tanken att göra något denna kväll. Tur föreslog min kompis Mario att han kan komma och hålla mig sällskap och dricka ett par öl med mig innan han sku på en stor fest. Jag var också bjuden på festen men imposible. Dessutom kommer Alex ”Daniel Westling” imorgon och tränar med mig. Känns vuxet att välja träning över fest.

Mario är en sådan kompis man kan tala om allt med. Tyvärr ses vi inte så ofta p.g.a. galna tidtabeller, men när vi väl gör det har vi alltid lika roligt. Ikväll förse vi bl.a. en lång diskussion om hur man definierar intelligens.

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s