Sushi mm.

Som sagt vill Elina alltid äta sushi då hon är i Lima eftersom det inte existerar uppe i Anderna. Vi träffade upp finska Petra och gick till Edos sushi. Petra hade kvällen innan kommit tillbaks från sin en månad långa semester i Finland. Och fast peruansk mat slår den finska med 1000-0 så blev jag nog väldig avis då hon berättade om hur mycket nypotatis hon ätit. Efter det blev det kaffe och en mumsig kakbit. Så var Petra tvungen att gå hem till sin söta son Väinö och elina och jag kom hem. Vi beställde pizza,drack rödvin o kollade på TV. Vildare än så blev inte lördagskvällen.

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s