fort

Hur kan tiden gå så snabbt? Hur kan det redan vara torsdag? Det var ju måndag för en minut sedan. Det var ju nyår typ i går, eller? Men det är också bra att tiden går fort eftersom 1) det betyder att vintern går om fort (och sommaren för er, sorry, men så här tycker jag i år) och 2) att det inte tar sååå lång tid innan jag åket till Finland. Har en skolning i november, det ljuvaste tiden i Finland, eller hur? Haha.

 

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till fort

 1. I skriver:

  Hej!

  Undrar bara över en sak som har med turistvisum till Sverige att göra… Har en vän som jag tänkte bjuda hit från Peru, men vi läste på ambassadens hemsida att tiden för intervju ang visa i Lima bara görs mellan april – augusti, är det verkligen så? Då är det ju superkomplicerat att få visum isåfall 😦

  Superbra blogg f.ö.!

  / I

  • asandfor skriver:

   Hej! Roligt att du tycker att bloggen är bra. Nu jobbar ju inte jag egentligen på ambassaden, utan på Finpro som enbart jobbar för finska företag i regionen. Även fast mitt kontor är innanför ambassaden så är det en skild organisation. Lite kneigt 🙂 Men därför vet jag otroligt lite om visum och hur det funkar eftersom jag aldrig haft något med visum att göra. Kollade dock på finska ambassadens hemsida (visum till Sverige söks via Finlands ambassad) och jag såg ingenstans att det görs intervjuer bara mellan april-augusti. Det kan löna sig att kolla på hemsidan på nytt och sedan kanske ringa till ambassaden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s