Måndag

Lima är en rätt så överraskande stad endå. Mitt som jag klagar över att vintern här är så grå och hemsk, så är det över 20 grader varmt och full sol. Det har varit fallet både i går och i dag. Inte så illa med tanke på att vi befinner oss mitt i vintern.

I går hade jag en liten självframkallad huvudverk, eftersom den där ena drinken blev några fler och jag tror jag var hemma nån gång vid 4. Trots det lyckades jag henga en hel del i parken med doggen och njöt som attan av solen.

Bild

På väg ut på lördag. Skulle ju bara gå på en drink, verkligheten blev en annan.

Bild

SOL i parken

Bild

”Alltså vad var det meningen att jag skulle göra med dendär röda runda saken” tänkte Luna

I dag har min Daniel Westling, dvs. Alex, pinat mig i en timme från 7-8 på morgonen. Jag hamna springa, hoppa hinder, balansera på någon underlig platta, och en massa annat.

Har igen en gång jobbat som en tok. Mycket going on, mycket att lära sig. Peru går igenom en väldit intressant fas just nu och det satsas mycket på att utveckla landet. Många sektorer utvecklas och vi gör ju vårt bästa att försöka få Finland involverad så mycket som möjligt. Mycket produkter (speciellt teknologi) måste importeras och det är vi ju som känt, ganska bra på.

Nu har jag precis ätit en god middag som Mariela kockat åt mig. Mums.

Bild

Hann inte fota innan allt på tallriken var slut

Nu blir det chill framför TV:n och så tror jag jag kommer slockna kl 21.

 

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s