Mitt liv just nu (utanför jobbet) går ganska

Mitt liv just nu (utanför jobbet) går ganska mycket ut på att henga med denhär:

Bild

Vi går mycket i parken:

BildBildBildBildBild

I går kväll hade Luna en ”playdate” med Troy. Det gick ut på att jag och Luna gick hem till Tarja och Ashraf. Hundarna ”lekte” (ganska säker att en boll var inblandad) medan vi åt ostar och drack vin. y kind of playdate.

Bild

Vid ett skede kissade Luna på mattan och gömde sig under barkärran för att skämmas.

Bild

Och för att inte bli en helt galen person som bara hengar med sin hund (som inte ens är min egen) var jag tvungen att socialisera mig lite. Träffade en kompis på detta café/bokbutik.

Bild

EGentligen hade jag inte tänkt göra mer än så i dag. Går igenom en trött och slö period just nu. Mycket på jobbet, nya intryck, mycket att ta in och lära sig så känner faktiskt att vila och hemmahäng i mjukisbyxor framför TV:n är det bästa just nu. Men jag är ju en rätt så svag person så tackade ja då en annan kompis årecis ringde och frågade om jag hänger med på en drink. EN drink.

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Notering | Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s