Daniel

I går skrev jag ett lååångt inlägg med allt möjligt jag gjort, med bilder och allt, och så försvann det. Typiskt. Och jag orkar inte skriva om det. Däremot ska jag skriva om något så roligt (och duktigt). Det är nämligen så att nu när jag varit hundvakt och gått ut till parken kl 6 varje morgon, har jag sett människor som tränar med sina personliga tränare. En del i grupp, en del ensamma. En del joggar, andra boxar, osv. Först tänkte jag: ”galningar”, men sen tänkte jag att jag borde bli en av dem. Sag och gjort, och i dag, kl 7.00 hade jag min första träff med min personal trainer, min Daniel Westling, som min mamma sade. Jag var ganska nervös men det var helt superduper roligt och Daniel (som påriktigt heter Alex) är bäst (och jättesöt). Så nu ska jag börja träna med min egen PT två gångr i veckan i parken. Är så ivrig!

Bild

Alex sätter ut lite material.

 

Om anna-stina

Anna-Stina heter jag, 30 år gammal. Sist jag skrev på denna blogg bodde jag i Lima, Peru. Livet gick ut på jobb, resor och flotta fester. Efter ca 10 år av utomlandsposter (Peru, England, Vietnam, Spanien…) flyttade jag hem till Finland i Februari 2015 efter att ha fått drömjobbet. Livet skulle gå ut på karriär, jobb och resor. Men livet går ite alltid som man tänkt sig. Träffade spanska Pablo, blev kär, gravid och nu är jag på mammaledighet med min son Matheo född 07/16.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s